Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Haberler

 

 

Dünyayı daha iyi bir yer haline getirmeye restoranlardan başladık!​/turkey/tr-tr/haberler/198/dunyayi-iyi-haline-getirmeye-restoranlarDünyayı daha iyi bir yer haline getirmeye restoranlardan başladık!​Dünya genelinde 800 milyon kişi açlık çekerken, yiyeceklerin üçte biri de çöpe gidiyor. Bu yiyecekleri ihtiyaç duyanlara ulaştırabilmenin dünyayı daha iyi bir yer haline getireceğine inanan yemek hizmetleri endüstrisi, artık harekete geçmeye başladı… İstanbul2017-07-14T05:00:00Z

Son Haberler

 

 

Dünyayı daha iyi bir yer haline getirmeye restoranlardan başladık!​/turkey/tr-tr/haberler/198/dunyayi-iyi-haline-getirmeye-restoranlarİstanbulDünyayı daha iyi bir yer haline getirmeye restoranlardan başladık!​Dünya genelinde 800 milyon kişi açlık çekerken, yiyeceklerin üçte biri de çöpe gidiyor. Bu yiyecekleri ihtiyaç duyanlara ulaştırabilmenin dünyayı daha iyi bir yer haline getireceğine inanan yemek hizmetleri endüstrisi, artık harekete geçmeye başladı… 2017-07-14T05:00:00Z
Perakende Caddelerini Yeniden Tanımlamak/turkey/tr-tr/haberler/197/perakende-caddelerini-yeniden-tanimlamakIstanbulPerakende Caddelerini Yeniden TanımlamakAraştırma ve İnovasyon Müdürümüz Yavuz Can Parlar, Retail Türkiye dergisine yazdı: Perakende Caddelerini Yeniden Tanımlamak2017-07-11T05:00:00Z
Mağazada Üretilen Ürünler Perakendenin Geleceği Mi Olacak?/turkey/tr-tr/haberler/196/magazada-uretilen-urunler-perakendenin-gelecegi-mi-olacakIstanbulMağazada Üretilen Ürünler Perakendenin Geleceği Mi Olacak?Geleceği düşünen markalar, modayı daha farklı hale getirmek için yüksek maliyetlere rağmen teknolojiyi kullanıyorlar. Bu teknolojilerden en çok göze çarpan tedarik zincirinde büyük dalgalanmalara yol açacak olan yerinde üretim.2017-07-07T05:00:00Z